Pondělí 24.02.2020

Polévka:
Polévka z pečeného květáku zjemněná smetanou s lanýžovým olejem (7,9)
Baked cauliflower soup softened with cream and truffle oil
35,- 

Hlavní jídla:
Moravský vrabec podávaný s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem (1,3,7,9)
Moravian sparrow (pork, garlic, onion, seasoned with caraway) with steamed spinach and potato dumplings
145,-

Tagliatelle s krůtím masem, hřiby a cuketou, restované na olivovém oleji, sypané parmazánem (1,3,7,9)
Tagliatelle with turkey meat, mushrooms and zucchini, roasted on olive oil and served with parmesan 
135,-
Hovězí burger s cheddarem, slaninou, kečupem, česneko-pažitkovou majonézou, salátem a rajčetem, podávaný s hranolky a dipem
 (1,3,6,7,11,12)
Beef burger with bacon, cheddar, ketchup, garlic-chive mayo, lettuce and tomato 
served with french fries and dip sauce
169,-

Úterý 25.02.2020

Polévka:

Pórková polévka s velšským toastem (1,7,9)
Leek soup with Welsh toast

35,-

Hlavní jídla:

Dušené ragú z hovězího srdce na cibuli a slanině, podávané se šťouchanými brambory (9)
Braised ragout of beef heart cooked on onion and bacon served with mashed potatoes
125,-
Římský salát s grilovaným kuřecím prsem, ančovičkovým dressingem, česnekovými krutony a parmesanem (1,3,4,7)
Romain salad with grilled chicken breast, anchovy dressing, garlic croutons and parmesan cheese
145,-
Vepřový burger se salsou z pečených paprik, Creme fraiche, čerstvou okurkou a nakládanou červenou cibulí (1,3,6,7,10,11,12)
Pork burger with salsa of roasted peppers, Creme fraiche, fresh cucumber and pickled red onion

169,-

Středa 26.02.2020

Polévka:

Topinamburový krém se zeleninovým ragú (1,9)
Jerusalem artichoke cream with vegetables ragout
35,-

Hlavní jídla:
Vepřové nudličky ,, Švej-ču-žou´´ podávané s jasmínovou rýží (3,6,9)
Pork nudles „Švej-ču-žou“ served with jasmin rice
135,-
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,10)

Potato dumplings with smoked meat and sauerkraut
125,-
Burger s kuřecími stripsy obalené v panko strouhance, pepřovou majonézou a coleslaw salátem, podávaný s hranolky a dipem (1,3,6,7,10,11,12)
Burger with chicken strips , pepper mayo and coleslaw salad served with french fries and dip sauce
169,-
                     


Čtvrtek 27.02.2020

Polévka:

Pekingská kuřecí polévka se zeleninou a houbami (3,6,9)
Peking chicken soup with vegetables and mushrooms
35,- 

Hlavní jídla:
Filet z tresky s chilli, pažitkou, v omáčce z Creme fraiche, grilovanou brokolicí a brambory Grenaille (4,7,9)

Cod filet with chilli, parsley, Creme fraiche sauce, grilled broccoli and Grenaille potatoes
165,-
Kapucínský hovězí guláš podávaný s vídeňským knedlíkem (1,3,7,9)
Capuchin beef goulash served with Viennese dumpling

145,-
Vepřový burger s mangovou majonézou, chilli papričkamI, čerstvým rajčetem a ledovým salátem podávaný s hranolky a dipem (1,3,6,7,11,12)
Pork burger with mango mayo, chilli peppers, fresh tomatoe and lettuce served with french fries and dip sauce
169,-

Pátek 28.02.2020
                                                    
   Polévka:
Červená fazolová polévka s klobásou (1,3,7,9)
Red bean soup with sausage
35,- 
Hlavní jídla:
 ,,Kofty´´ šišky z mletého jehněčího masa pečené s Hoisin omáčkou, podávané s květákovou rýží s lahůdkovou cibulkou a mátou (3,4,6,9)
Minced lamb meat baked with Hoisin sauce, served with cauliflower rice, delicatessen onion and mint
145,-
Krůtí stehenní plátek pečený na paprikách a zjemněný smetanou, podávaný s pohankou restovanou na česnekovém másle a s petrželovou natí (1,7,9)

Turkey leg slice baked on peppers softened with cream, served with buckwheat roasted on garlic butter with parsley
135,- 
Hovězí burger s chilli cheddarem, slaninou, vídeňskou cibulkou, BBQ omáčkou, jalapeño koriandrovou omáčkou a salátkem s rajčaty podávaný s hranolky a dipem (1,3,6,7,11,12)
Beef burger with chilli cheddar, bacon, Viennese onion, BBQ sauce, jalapeño coriander sauce and salad with tomatoes served with french fries and dip sauce
169,-